• Verzendkosten €2,95 - Gratis vanaf €35,-
  • 30 dagen bedenktijd
  • Webshop keurmerk
  • Fysieke winkel in Harderwijk
Ga naar verlanglijst Verlanglijst

Winkelwagen

Je winkelwagen is momenteel leeg

Product image slideshow Items

  • Scanpan Scanpan HaptIQ koekenpan 28cm
  • Scanpan Scanpan HaptIQ koekenpan 28cm
  • Scanpan Scanpan HaptIQ koekenpan 28cm
  • Scanpan Scanpan HaptIQ koekenpan 28cm
  • Scanpan Scanpan HaptIQ koekenpan 28cm
  • Scanpan Scanpan HaptIQ koekenpan 28cm
  • Scanpan Scanpan HaptIQ koekenpan 28cm

Scanpan HaptIQ koekenpan 28cm

€185,00 €159,00 Incl. btw

HaptIQ koekenpannen van Scanpan maken gebruikt van de nieuwste innovatie in antiaanbak technologie: Stratanium+. Deze vernieuwde laag is nog harder en duurzamer. Geschikt voor gebruik in horeca en overig professioneel gebruik. Diameter 28cm.

Artikelnummer: 6001002803
EAN-code: 0083421180827

De beoordeling van dit product is 0 van de 5

(0)
Niet op voorraad. Levertijd circa 1-3 weken.

Beschrijving

De HaptIQ pannen van Scanpan worden met de hand gemaakt van de beste materialen. De pannen zijn geschikt voor de meest veeleisende chefs en professionele koks. De buitenkant van de pannen is gepolijst voor een unieke look. HaptIQ pannen bevatten de nieuwste innovatie in antiaanbak techniek. Stratanium+ van Scanpan zorgt voor ongekende hardheid en duurzaamheid. Het knapperige bakresultaat kan door geen enkele andere antiaanbaklaag geëvenaard worden. De pannen zijn uiterst duurzaam, gemakkelijk te reinigen en ovenbestendig tot 260 graden. Bak en braad de lekkerste gerechten met de Scanpan HaptIQ koekenpan. Diameter: 28cm.

Productspecificaties

Anti-aanbaklaag Stratanium+
Breedte 28 cm
Diameter 28 cm
Geschikt voor elektrisch koken
Geschikt voor gasfornuis
Geschikt voor inductie
Geschikt voor keramisch
Kleur Zilver
Vaatwasserbestendig
0 sterren op basis van 0 beoordelingen
Je beoordeling toevoegen
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Deze worden o.a. gebruik voor de personalisatie van advertenties. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »